Saalbach BB MIT CMYK

BAJKOVÝ KEMP
SAALBACH-HINTERGLEMM-LEOGANG-FIEBERBRUNN

 
Nikdy jsi neslyšel o údolí řeky Saalach? A ještě jsi tam nebyl? Nebo jsi tohle místo už objevil a vždy se tam rád vracíš, stejně jako my? Pak jsi tady správně! PŘIDEJ SE K NÁM, MÍSTNÍM, A OBJEV NEJVĚTŠÍ RAKOUSKÝ BIKE REGION! Ano, slyšíš správně! V tomto regionu působíme už řadu let jako lyžařští instruktoři a právě zde jsme založili naši bike školu a získali naše bike licence!

Zažijte trailové dobrodružství v Alpách!

TERMÍNY 2024: 22.9. – 25.9. (ne-st)

CENA: 8790 Kč

V CENĚ:

  • 3 DNY ADRENALINOVÝCH MTB VÝLETŮ
  • PROFESIONÁLNÍ BIKE GUIDES A INSTRUKTOŘI KUBA BIKE
  • UBYTOVÁNÍ NA 3 NOCI V PRAVÉM ALPSKÉM PENZIONU SE SNÍDANÍ
    • Pouhých 200 m od lanovky v centru Hinterglemmu
  • 2 JÍZDY LANOVKOU DENNĚ
  • WORKSHOP: PŘÍPRAVA KOLA NA TRAILY
  • VEČERNÍ PROGRAM, KTERÝ VÁS NADCHNE!

CO NENÍ V CENĚ:

  • Doplatek za kolo na lanovky (volitelný, zlevněná cena kolem 95€)
  • Vlastní útrata, pojištění, doprava (možnost domluvy na spolujízdě z ČR)

UBYTOVÁNÍ:

Nepropásněte šanci na nezapomenutelné zážitky! Rezervujte si své místo ještě dnes a připravte se na dobrodružství, které budete dlouho vyprávět.

PROGRAM:

Neděle 22.9.

NEDĚLE 22.9. – Začínáme!

Dorazíme do kouzelného Hinterglemmu a ubytujeme se v pohodlném Sportpensionu Penhab. Pro snadnou navigaci použijte tento odkaz: Otevřít mapu.

Večer se všichni sejdeme, abychom vám představili náš nabitý program a úchvatná místa, která budete mít možnost prozkoumat. Po vzájemném seznámení nás čeká pohodová zábava. Příští den je totiž určený pro adrenalinové zážitky na kolech! Připravte se na neuvěřitelnou jízdu!

PONDĚLÍ 23.9.

Začátek dne s workshopem na nastavení kol na traily – Seřízením kol společně nastartujeme skvělou jízdu! Naučíme tě, jak nastavit kolo tak, aby jsi na vícedenním bajkování z něho vytěžil maximum!

Dopolední adrenalinové trasy – Čekají nás lehčí a flow tratě s využitím lanovek. Užijeme si pořádně vysoké klopené zatáčky, pumpování přes boule, dřevěné lávky, pro odvážnější wallridy a prudké sjezdy! Něco, co v Česku nenajdeš!

Odpolední panoramatické výjezdy – S využitím lanovky vyrazíme na kopec s úchvatnými výhledy. Poté pojedeme přírodním trailem, lesními cestami až do údolí. Nemáš chuť šlapat? Užij si volné jízdy v bikeparku.

ÚTERÝ 24.9.

Dobrodružný přejezd do Leogangu! – Ráno vyjedeme lanovkou na kořenitý vrstevnicový trail. Představ si všechny kořeny světa soustředěné na jednom houpavém trailu – nezapomenutelný zážitek!

EPIC BIKEPARK LEOGANG – Oběd v panoramatické restauraci s dechberoucím výhledem a relax. Pro odvážné trénink na závodní trati v Leogangu.

Odpolední návrat – Lanovkou zpět do Saalbachu a poté nekonečně hladkými přírodními MTB stezkami až do údolí.

STŘEDA 25.9.

Nové výzvy a trasy – Ráno lanovkou a pak vlastní silou na vrchol s dokonalými výhledy na velké hory.

Nejdelší přírodní trail – Vysoce návyková jízda plná lavic a odpalů, které můžeš skákat nebo pumpovat až do údolí.

Odpolední výzva nebo relax – Buď se pustíš do nejtěžších tras Saalbachu, nebo si užiješ pohodu s partou u štrůdlu a kávy na známých MTB trasách.

Večer odjezd domů – Odubytování a návrat do ČR


REZERVUJ SI MÍSTO DOKUD JE! PRO REZERVACI KLIKNI NA ODKAZ NÍŽE

IMG 3893